Zagreb – Lisinski RASPRODANO! 09.02.2016 , 20:00:00

Kupite on-line karte za koncert: Zagreb – Lisinski RASPRODANO!

Massimo Savić jedan je od najkarizmatičnijih pjevača i najupečatljivijih vokala na ovim prostorima, a već dugi niz godina kontinuirano osvaja srca publike!

Massimo će istinskim glazbenim sladokuscima priuštiti glazbeno putovanje u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, uz pregršt hitova “Suze nam stale na put”, “Iz jednog pogleda”, “Kladim se na nas”, “1 dan Ljubavi”, “Zar više nema nas”, “Tišina”, “Krug u žitu” …do kultnih starih pjesama poput: Stranac u noći, Sjaj u tami, Gracija…
Navikli smo od Massima očekivati odlične koncerte, virtuoznost u izvedbi i uvijek puna srca na odlasku iz dvorane. Na predstojećim unplugged koncertima, 9. veljače u Zagrebu te 12. veljače u Rijeci te srčanosti i kreativnosti, ali i iznenađenja, neće nedostajati. Štoviše, dat ćemo im nova „krila“ jer kao što sam Massimo kaže: „Došlo je vrijeme za velike promjene u aranžmanima pjesama.”
Uz Ivana Popeskića kao aranžera stari dobri hitovi dobit će drugačije ruho, a da bi sve to zvučalo baš kako treba Massimu će se na pozornici pridružiti renomirani hrvatski ansambl klasične glazbe – Zagrebački solisti.
Sve članove ujedinjuje vrhunska razina muziciranja i disciplina te izniman entuzijazam i ljubav prema glazbi. Sjediniti Massima, njegov bend i Zagrebačke soliste čini se kao odvesti vas do „zvijezda“ i dalje.
„Želim publici pružiti jedan stvarno jedinstven način prezentacije svojih hitova, s naglaskom na posljednji album ‘1 dan ljubavi’. Sjedinit ćemo nove aranžmane, nagrađivani ansambl Zagrebačkih solista i moj bend te stvoriti novu vrijednost”, objasnio je Massimo koje su težnje predstojećih unplugged koncerata.
Massimovi koncerti održat će se u najljubavnijem tjednu u veljači. „Za mene ljubav znači jako puno. Dan zaljubljenih samo je podsjetnik na taj jedan dan u godini kada treba biti otvoren za ljubav. Ali morate znati da svaki dan treba najdražima pokazati da su voljeni”, zaključuje Massimo.
Otvorite srce svojim najdražima uz Massimove najveće ljubavne hitove!

Cijene ulaznica: 150, 180, 220 i 280 kuna.
Ulaznice potražite u sustavima Eventim.hr i Ulaznice.hr.
massimo lisinski letak