Zagreb – Lisinski 21.02.2016 , 20:00:00

Kupite on-line karte za koncert: Zagreb – Lisinski

3. koncert u Lisinskom
nedjelja, 21. veljače u 20 sati

//ulaznice u prodaji!//

Nakon dva rasprodana koncerta u Lisinskom – 9. i 10. veljače – Massimo će u istoj dvorani održati još jedan koncert i to 21. veljače s početkom u 20 sati.
Novi nastup nadovezuje se na prethodne koncerte pa tako možete očekivati sraz Massimovog benda i renomiranog hrvatskog ansambla klasične glazbe – Zagrebačkih solista. Upravo će to niveliranje u zvuku između klasičnih i električnih instrumenata biti posebnost koncerta ili kako Massimo kaže: „Potpuno je jasno da će se repertoar koliko je god to moguće prilagoditi aranžmanima u kojima paše da se dogodi sudar između mog benda i solista. To je jedan veliki izazov, a publika koja dođe na koncerte sigurno neće otići, a da ne čuju svoje najdraže pjesme s prošlih ali i s aktualnog albuma „1 dan ljubavi“. Zagrebački solisti i ja učinit ćemo da na tri večeri vlada emocija i artistička ljepota.“

Ulaznice: Ulaznice po cijenama: 150 / 180 / 220 / 280 kn u prodaji su u sustavima: www.ulaznice.hr i http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/massimo-u-lisinskom-zagreb-koncertna-dvorana-vatroslava-lisinskog-862427/performance.html ! Čekamo Vas u Aquarius Music Shopovima (Branimir centar ili Varšavska 13), na blagajni Lisinskog i ostalim prodajnim mjestima (vidi: http://www.eventim.hr/hr/outlets/).
Lisinski3