Zadar – Arsenal 01.04.2018 , 21:00:00

Organizator, Arsenal i tvrtka Ilirija d.d. s ponosom najavljuju večer uživanja u jedinstvenom ambijentu i jedinstvenom umjetniku naše scene, koja će uljepšati još jedan Uskrs brojnim Zadranima i njihovim gostima.
Massimo Savić svirat će na pozornici Arsenala, praćeni vrhunskim toncem Bracom Radovićem. Ekipa glazbenika, tonskih producenata i organizatora iz Arsenala i Ilirije d.d., najavljuje večer za pamćenje u kojoj će se uživati od prve do posljednje minute.
Blagdanske večeri prožete emocijama u društvu vrhunskih interpretatora postali su tradicija i prepoznatljivi znak zadarskog Arsenala, stoga požurite po svoju ulaznicu kako biste bili dio neponovljive atmosfere.
Publika će imati priliku uživati u Massimovim hitovima kao što su: “Suze nam stale na put”, “Ispod nekog drugog neba”, „Iz jednog pogleda”, „Dodirni me slučajno”, „Kladim se na nas“, „Bilo gdje”.
Jedinstveni glas, vrhunsku interpretaciju, pjesme i emociju Massima Savića poznaju i obožavaju generacije ljudi, stoga ne sumnjamo kako će ovaj koncert biti još jedna prekrasna priča između Massima i zadarske publike.
Početak koncerta najavljen je u 21:00h.
Ulaznice možete potražiti u klubu Arsenal i online preko Ticketshop.hr (kao i na prodajnim mjestima Ticketshopa- tiskovi trafike)

Cijena ulaznica za parter su 110,00 kn
Vip standard 180,00 kn
Vip premium 250,00 kn