Tuzla – dvorana Mejdan 27.04.2017 , 20:00:00

Kupite on-line karte za koncert: Tuzla – dvorana Mejdan

Jedan od najznačajnijih i najtraženijih pjevača našeg podneblja, Massimo Savić, održat će ekskluzivni koncert 27.4. u Tuzli, u dvorani Mejdan, s početkom u 20 sati.

Koncert u Tuzli dio je nove mini turneje Massima u Bosni i Hercegovini, u sklopu koje će održati tri ekskluzivna koncerta, u produkciji Tomislava Kašljevića.
Prvi u nizu koncerata bit će u Sarajevu, 26.4., u dvorani Mirza Delibašić, dan nakon toga, na redu je Tuzla, a završni koncert bit će 10.6. u Banjoj Luci, na Tvrđavi Kastel.

Najbolji muški vokal Hrvatske, ali i regije rasprodao je sve svoje koncerte u Bosni i Hercegovini tijekom posljednjih godina, a s obzirom na ogroman uspjeh aktualnog singla „1000 ljudi“, koji je pokorio je top ljestvice širom regije, ulaznice za sva tri koncerta u okviru ove mini-turneje mogle bi vrlo brzo planuti. Pjesma „1000 ljudi“ apostrofira ljubav kao pokretačku snagu i glavna je inspiracija i za predstojeći, novi Massimov studijski album koji će se uskoro pojaviti na tržištu, a i za turneju koja je pred njim u Bosni i Hercegovini.

Svi fanovi ovog velikog pjevača, na predstojećim će koncertima uz nove hitove „1000 ljudi“, „1 dan ljubavi“, „Ostani tu“, „Kladim se na nas“ i „Ne dam grijehu na tebe“, moći uživati i u svim uspješnicama nastalim tijekom bogate Massimove karijere, poput pjesama „Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“, „Zar više nema nas“, „Dodirni me slučajno“, sve do kultnih, starih pjesama poput „Sjaj u tami“ i „Stranac u noći“.

Ulaznice za koncert u Tuzli kreću u pretprodaju od ponedjeljka, 13.3., a moći će se kupiti na blagajni dvorane,u CD shopu Sejo i Vili , te u sistemu Kupikartu.ba.
Cijene ulaznica su 15,00 KM za tribinu i 20,00 KM za parter.