Šibenik – Tvrđava sv. Mihovila 12.08.2015 , 21:00:00

Kupite on-line karte za koncert: Šibenik – Tvrđava sv. Mihovila

VRATA 20:00 h • POČETAK 21:00 h
Početkom godine Massimo je objavio dugoočekivani, novi studijski album „1 dan ljubavi“ koji donosi hitove „Suze nam stale na put“, „Ispod nekog drugog neba“, kao i aktualni singl „1 dan ljubavi“. Novi album premijerno je predstavljen na velikom koncertu u zagrebačkom Domu sportova u veljači ove godine, kojim je i započela turneja pod nazivom Jedan dan ljubavi.
“Dodirni me slučajno”, “Iz jednog pogleda”, “Indija”, “Tišina”, “Ispod nekog drugog neba”,“Da mogu“ samo su neke od pjesama iz bogatog Massimovog opusa. Dajući pjesmama dio sebe, odavno se nametnuo kao vrhunski interpret, što potvrđuje i nekoliko uzastopnih Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu, a tu je titulu osvojio i ove godine. Prije dvije godine u prepunoj pulskoj Areni Massimo je proslavio 30 godina rada, uslijedio je koncert u dupkom punom Domu sportova, a onda i niz drugih uspješnih koncerata diljem regije. Koncerti u sklopu turneje Jedan dan ljubavi u skladu s Massimovom maksimom – težnja ka izvrsnosti – bit će drugačiji i posebniji od prethodnih. U glazbenom smislu bit će predstavljen novi album „1 dan ljubavi“ te neke od najuspješnijih pjesama, s naglaskom na one koje publika već dugo nije imala priliku čuti.

Najpovoljnije ulaznice do 30. travnja!
Najpovoljnije ulaznice od danas do 30. travnja potražite na prodajnim mjestima sustava Eventim te online putem www.eventim.hr.
Cijene ulaznica: 90 kn do 30.4. • 120 kn od 1.5. do 30.6. • 140 kn od 1.7. do 31.7. • VIP + poklon = 160 kn •
Eventim službena prodajna mjesta/Šibenik: Dallas Music Shop (Kralja Tomislava 4), Petrolove benzinske postaje, Exclusive change mjenjačnice – kompletan popis na http://www.eventim.hr/hr/outlets/