Šibenik – Tvrđava sv. Mihovila 11.08.2015 , 21:00:00

Kupite on-line karte za koncert: Šibenik – Tvrđava sv. Mihovila

DODATNI KONCERT!
VRATA 20:00 h • POČETAK 21:00 h

Najavljujući prvi Massimov nastup na Tvrđavi sv. Mihovila nitko nije očekivao da je ljubav Šibenčana, i njihovih gostiju, tolika da će ulaznice „planuti“ više od mjesec dana prije koncertnog datuma. Ipak, upravo to se dogodilo. Očito ima nečeg magičnog u kombinaciji Massimovih hitova („Suze nam stale na put“, „Kladim se na nas“, „Iz jednog pogleda“, “Ispod nekog drugog neba”, “1 dan ljubavi”, „Da mogu“,…), obnovljenoj Tvrđavi s pogledom na more i nebu posutom zvijezdama.
Kako bi svi zainteresirani ipak mogli uživati u koncertu na čarobnoj ljetnoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila dodan je još jedan koncertni datum – UTORAK, 11.8.!

Ulaznice za novi koncertni datum u prodaji su od danas na www.eventim.hr i prodajnim mjestima u sustavu Eventima po cijeni od 140 kn te 160 kn za VIP mjesta. •
Eventim službena prodajna mjesta/ Šibenik: Dallas Music Shop (Kralja Tomislava 4), Petrolove benzinske postaje, Exclusive change mjenjačnice – kompletan popis na http://www.eventim.hr/hr/outlets/

Akcija za članove Kluba prijatelja Tvrđave sv. Mihovila:
Članovi Kluba prijatelja Tvrđave imaju mogućnost kupiti ulaznicu po cijeni od 120 kn.
– članstvo u Klubu iznosi 50 kn (omogućava slobodan dnevni ulaz cijelu godinu, popuste na večernja događanja u organizaciji Tvrđave, slobodan ulaz na Stranu B i na Motovun film festival 13., 14. i 15. 8.)
– ove ulaznice u prodaji su samo na sljedećim prodajnim mjestima: Muzej grada Šibenika, blagajna Tvrđave
– učlaniti se može bilo tko iz RH, ali samo popunjavanjem prijavnice na Tvrđavi ili u Muzeju!