Rijeka – centar Zamet – PREBAČENO SA 12.2.! 28.03.2016 , 20:30

Kupite on-line karte za koncert: Rijeka – centar Zamet – PREBAČENO SA 12.2.!

RIJEČKI KONCERT MASSIMA & ZAGREBAČKIH SOLISTA SELI U CENTAR ZAMET

Koncert Massima Savića i Zagrebačkih solista najavljen za petak 12. veljače u riječkoj Dvorani mladosti seli u Centar Zamet zbog produkcijskih i tehničkih razloga, a novi koncertni datum je ponedjeljak, 28. ožujka.

Ulaznice kupljene za Dvoranu mladosti vrijede naravno i za novi datum, 28. ožujka u Centru Zamet. Organizator, tvrtka “Promocija d.o.o.” ispričava se kupcima ulaznica zbog eventualnih neugodnosti zbog preseljenja koncerta.

Massimo je sinoć oduševio publiku u dupke punom Lisinskom na drugom od ukupno tri koncerta koji će održati u toj zagrebačkoj dvorani. Sa svojim vrhunskim šesteročlanim bendom i renomiranim ansamblom klasične glazbe – Zagrebačkim solistima publici je priuštio više od dva sata glazbene čarolije. Pjesme iz svih faza Massimove karijere, od vremena Doriana Graya, preko oba albuma „Vještina“ do recentnog CD-a “1 dan ljubavi” zvučale su drugačije, šarmantno, a istovremeno moćno zahvaljujući posebnim aranžmanima koje je osmislio riječki klavijaturist, aranžer i producent Ivo Popeskić.
Nakon tri koncerta u Lisinskom, Massimo će 8. ožujka nastupiti u Velikoj dvorani SC Gripe, a onda stiže pred riječku publiku.

ULAZNICE:
Ulaznice po cijeni od 120 kn u prodaji su u “Dallas Music Shopu” te online putem mojekarte.hr.