otok Lokrum – PREBAČENO NA NOVI DATUM! 17.08.2015 , 21:30:00

Kupite on-line karte za koncert: otok Lokrum – PREBAČENO NA NOVI DATUM!

MASSIMO & band
“Lokrumske večeri – glazba kraj mora”

Cijene ulaznica: 230,00 kn slobodno sjedenje/ 250,00 kn VIP sjedenje

U završnoj večeri manifestacije “Lokrumske večeri – glazba kraj mora” na otvorenoj pozornici otoka Lokruma očekuje vas Massimo Savić, jedan od najupečatljivijih vokala na ovim prostorima. Massimo, koji već dugi niz godina osvaja srca publike širom regije i traje u samom vrhu glazbene scene, koncertom na Lokrumu predstavit će svoj novi hit album koji je početkom godine objavljen pod nazivom „1 dan ljubavi“.

Massimo će istinskim glazbenim sladokuscima priuštiti glazbeno putovanje koje predstavlja presjek njegove trideset godina duge i uspješne karijere, uz pregršt hitova – od aktualnih: 1 dan ljubavi, Suze nam stale na put, Iz jednog pogleda, Kladim se na nas, Zar više nema nas, Tišina, Krug u žitu…do kultnih starih pjesama poput Stranac u noći, Sjaj u tami, Gracija, a neće izostati ni evergreeni i obrade Franka Sinatre s albuma Massimo Sings Sinatra.

Uz novoobjavljeni album “1 dan ljubavi” koji već ruši rekorde popularnosti na regionalnim top ljestvicama, Massimovu popularnost dodatno je ojačala i uloga člana žirija u natjecateljskom televizijskom showu “X Factor Adria” te ne čudi da za predstojeći ekskluzivni koncert Massima i njegovog banda na Lokrumu vlada veliko zanimanje.
Napomena: U cijenu ulaznice uključen je prijevoz do otoka Lokruma i nazad. Brodovi za Lokrum polaze iz stare gradske luke Dubrovnik prije početka koncerta u tri termina: u 20,15; 20,45 i posljednji u 21,15, dok je povratak omogućen u nekoliko tura, odmah po završetku koncerta.