Leskovac 08.09.2015 , 21:30:00

LIFE & Leskovački kulturni centar predstavljaju koncert Massima & Matije Dedića!

Leskovački internacionalni festival filmske režije – LIFFE je manifestacija međunarodnog karaktera koja promoviše filmske stvaraoce i njihova dela iz ex-jugoslovenske regije i koja svojim sadržajem doprinosi afirmaciji filmske umetnosti.
LIFFE je, pored programa sastavljenog od filmova nastalih u regionu, jedinstven i po tome što je festival filmske režije. Na Festivalu se dodeljuje nagrada koja nosi ime istaknutog reditelja Živojina Žike Pavlovića.
Promociju Festivala, u zemlji i regionu, pomogla su velika rediteljska i glumačka imena: Rade Šerbedžija, Lordan Zafranović, Milena Dravić, Tanja Bošković , Danica Maksimović, Predrag Miki Manojlović, Lazar Ristovski, Ljubiša Samardžić, Branislav Lečić, Darko Bajić i mnogi, mnogi drugi.
Na do sada održanim festivalima LIFFE filmove i prateći program videlo je preko 300.000 posetilaca.
Ovaj Festival jedinstven je i po svom pratećem programu, u okviru kojeg se održava koncert nakon Svečanog otvaranja Festivala. U proteklom periodu festivalskoj publici predstavili su se: Vasil Hadžimanov Band feat. Hana V, Ana Sofrenović i Jovan Maljoković Salsa bend, Rade Šerbedžija i Zapadni Kolodvor, Josipa Lisac…

bilbord 4X2 (1)