Banja Luka – gosti na “Noći reklamoždera” 12.09.2015 , 23:55

masimo_reklamozderi

Prodaja ulaznica za „m:tel noć reklamoždera“, čuveni maraton najboljih svjetskih reklama, počinje u utorak, 1. septembra (www.kupikartu.ba)
Zainteresovani će karte moći da kupe sve do dana održavanja događaja i to na dvije lokacije u Banjaluci, kao i putem interneta.
Ljubitelji kreativnih reklama, ali i fanovi muzike Massima Savića, od utorka će biti u prilici da dođu do ulaznica za „m:tel noć reklamoždera“. Glavno prodajno mjesto nalaziće se na Trgu Krajine, gdje će se karte moći preuzeti po cijeni od osam KM svaki dan u vremenskom periodu od 15 do 21 čas.
Na dan događaja, 12. septembra, karte će se moći nabaviti i u Vodenom parku Aquana, gdje će se ovaj vizuelno-muzički spektakl i održati. Kupovina će biti omogućena i putem interneta, pa će se ulaznice od sutra naći i na www.kupikartu.ba, specijalizovanom web-shopu.
„Noć reklamoždera“ je svjetski poznato dešavanje tokom kojeg se prikazuju najnovije ideje i najkreativnije aktuelnosti iz oblasti marketinga. Kompanija Buzz Consulting, koja ovaj događaj organizuje uz podršku kompanije m:tel, osim odabranih reklama iz cijelog svijeta banjalučkoj publici prirediće i koncert pop rock legende Massima Savića, koji će pjesmama sa novog albuma i dobro poznatim hitovima upotpuniti veče na Aquani.