Sada
Aquarius Records , 2018


Pjesme:
 1. 1. LICE VARALICE
 2. 2. SAD
 3. 3. ZNAM
 4. 4. PARANORMALAN
 5. 5. VOLI ME
 6. 6. NE OSTAVLJAJ ME TU
 7. 7. JEDAN POTEZ PREVIŠE
 8. 8. ŠAPĆI TUGU
 9. 9. NISAM SPREMAN
 10. 10. 1000 LJUDI
 11. 11. NEKA TI PLOVE BRODOVI
 12. 12. SIMFONIJA
 13. 13. ANĐELI U DVOJE
 14. 14. VATRA FT. MASSIMO - NAMA SE NIKUD NE ŽURI (bonus)

Tri godine od posljednjeg studijskog albuma ‘1 dan ljubavi’ Massimo predstavlja novi album ‘Sada’. Sada, 35 godina od objave prvog izdanja ‘ Sjaj u tami’, sada, u odnosu na budućnost koja će, sudeći po pjesmama s novog albuma, biti sjajna.

S albuma su dosad predstavljeni singlovi ‘1000 ljudi’ i ‘Neka ti plove brodovi’, kao i još jedan uspješan Massimov duet, ovaj put s grupom Vatra u pjesmi ‘Nama se nikud ne žuri’ autora Ivana Dečaka. A nedavno je izašao i singl Lice varalice.
Protekle tri godine bile su iznimno radne, zahvaljujući velikom uspjehu albuma ‘1 dan ljubavi’ koji je ‘lansirao’ i nekoliko sad već velikih pjesama. Na odličan prijem albuma nadovezali su se i koncerti za pamćenje, pun zagrebački Dom sportova, splitske Gripe, beogradski Sava centar, jedinstveni koncert na zadarskom Forumu sa Zagrebačkim solistima, Spaladium Arena, tri rasprodane dvorane Lisinski i niz drugih fantastičnih koncerata na pozornicama diljem regije.

Na novom albumu koji je u prodaji od 30. svibnja Massimo je ponovno surađivao s nekima od svojih stalnih suradnika, autorom i producentom Predragom Martinjakom, aranžerima i producentima Nikšom Bratošem i Ivanom Popeskićem. Predrag Martinjak potpisuje četiri pjesme na albumu, a tu su uz njega i još tri već poznata autorska imena s prijašnjeg albuma, Sandro Bastiančić, Amil Lojo te Davor Pastuović – Newera. Za Massimov novi album pjesme su napisali i Bruno Kovačić, Nihad Voloder, Sergej Ćetković te Damir Arslanagić, novi suradnici čije su se pjesme prirodno nadovezale na Massimov umjetnički senzibilitet. Za fotografije i likovno oblikovanje covera albuma pobrinuo se Walter, još jedan Massimov dugogodišnji suradnik. U prodaji će biti dva različita covera albuma, pa će obožavatelji moći odabrati koji im se sviđa.