Massimo nastupa u LMC-u!

LMC presents
Summer concerts in LMC with your favorite songs
MASSIMO

26. srpnja s početkom u 23 sata
LMC LightHouse Music club
Vodnjan, Krnjaloža 1.

Kraj srpnja rezerviran je za iznimno talentiranog glazbenika posebne boje glasa koji svoje osjećaje uspijeva prenijeti na publiku i zajedno s njima postati jedno. Pripremite se za jedinstven doživljaj jer na najveću open-air pozornicu u Istri u subotu, 26. srpnja stiže Massimo!!!

Massimo (HRV)
Massimo Savić rođen je u Puli, a svoje je djetinjstvo proveo u različitim gradovima, od Raše, Milana sve do Sidneya. Već od najmlađih dana pokazuje interes za glazbu, no po povratku u Istru sve do šesnaeste godine stavlja glazbu po strani, kada kupuje svoju prvu električnu gitaru koja ga vraća u glazbene vode.

Godine 1979. Massimo dolazi u Zagreb, upisuje treći razred srednje škole i s trojicom kolega osniva grupu Dorian Grey. Četiri godine kasnije izlazi njihov prvi album naziva Sjaj u tami, a dvije godine kasnije drugi album Za tvoje oči. Grupa se proslavila zahvaljujući fenomenalnom prepjevu pjesme The sun ain’t gonna shine anymore grupe Walker Brothers, s upečatljivim Massimovim glasom. Bend se raspao krajem osamdesetih godina.

Massimo je i nakon toga ostao u glazbenim vodama, objavio je četiri samostalna albuma u suradnji sa Zrinkom Tutićem, no njegov veliki uspon u karijeri započinje 2002. kada potpisuje ugovor s Aquarius Recordsom, a nakon toga izdaje albume Vještina i Vještina II koji su ga vratili u sam vrh hrvatske pop-rock scene.

Godine 2008. izlazi album Sunce se ponovo rađa kojim dokazuje svoje posebno glazbeno umijeće, a 2011. albumom Dodirni me slučajno doslovno obara publiku s nogu. Osvaja mnoge Porine, a vjerojatno najvrjedniji su oni za najbolju mušku vokalnu izvedbu. Prošle je godine velikim koncertnim spektaklom u pulskoj Areni zaokružio trideset godina glazbene karijere gdje je zajedno sa svojim obožavateljima otpjevao mnoge hitove, među kojima i Odjednom ti, Iz jednog pogleda i Dodirni me slučajno.

Više o kupnji ulaznica na http://www.lighthouseclub.com/.