“Dijete u meni” novi je radijski singl!

Pjesma “Dijete u meni” još je jedan biser s Massimovog studijskog albuma “Dodirni me slučajno”, albuma koji je označio svojevrsnu prekretnicu u Massimovoj karijeri i veliki korak naprijed ka široj publici. Sandro Bastiančić, član riječke grupe En Face, uz pjesmu “Dijete u meni”, ostavio je pečat na albumu s još dvije pjesme, “Tišina” i “Laku noć”, a vjerujemo da će se poneka njegova kompozicija naći i na albumu koji se priprema. Paralelno s predstavljanjem ovog singla Massimo će nastupiti u njemu dva posebna grada: 9. svibnja u Zadru, gradu koji je njegovo ljetno utočište, a 18. svibnja u Rijeci, gradu u kojem je kupio svoju prvu gitaru i na neki način zacrtao svoj glazbeni put.

O tome kako je nastala pjesma progovorio je njezin “otac” Sandro Bastiančić: “Dijete u meni u originalu je imala engleski tekst, zvala se ‘Hey Bo’. Imao sam dva problema: loš engleski kao prvo, a kao drugo ‘predomaće’ vokalne linije za pjesmu na engleskom. Zato je dugo stajala u ladici, sve dok nije nazvao Massimo. Tog dana uhvatio sam se posla i počeo razmišljati na hrvatskom. Borio sam se, dok u tekst nije uletilo ‘Dijete u meni’, nakon toga sve je bilo lakše…”

Massimov doživljaj iste pjesme sažet je u nekoliko riječi: “Pjesmu ‘Dijete u meni’ sam doživio prvenstveno kao gitarist, a tek onda kao vokalni interpret. Jako volim gitarske rifove i pokušao sam u tom smislu intervenirati u već ionako prekrasnu pjesmu.”

KONCERTI:
Zadar, Športski centar Višnjik, dvorana Krešimir Ćosić
petak, 9. svibnja 2014. u 21 sat

Rijeka, Centar Zamet
nedjelja, 18. svibnja 2014. u 20 sati

Ulaznice za oba koncerta su u prodaji u sustavu EVENTIM! Povoljnije ulaznice za riječki koncert potražite do 1.svibnja!