Koncert u Rijeci!

MASSIMO U RIJECI 18. SVIBNJA
Rijeka, Centar Zamet
nedjelja, 18. svibnja 2014. u 20 sati

Nakon velikog koncerta 9. svibnja u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru, Massimo će 18. svibnja nastupiti u Rijeci! Bit će to dosad najveći Massimov riječki dvoranski koncert, u Centru Zamet. Najava koncerta stiže u trenutku sjajnih vijesti za Massima: prednjači po broju nominacija za diskografsku nagradu Porin – čak 10! – od čega šest ide ‘na račun’ velikog hita “Suze nam stale na put”.

Pjesma “Suze nam stale na put” šlag je na kraju uspješnog niza. Prošle je godine proslavio 30 godina karijere, održao niz odličnih koncerata, a svakako se izdvaja nastup pod zvjezdanim nebom pulskog Amfiteatra. Uspješan niz nastavio je i u ovoj godini, rasprodanim koncertom u zagrebačkom Domu sportova i Gripama u Splitu na kojima je napravio izniman pomak u produkciji, sa željom da publici pruži ne samo fantastičan glazbeni, već i vizualni doživljaj.

Prekrasni Centar Zamet, dobitnik brojnih arhitektonskih priznanja, veliki je izazov za Massima kojeg uz Rijeku veže i priča iz mladosti, kada je kao 17-godišnjak došao u taj grad kupiti gitaru.

massimo“Nisam znao svirati gitaru, jedino sam imao veliku želju početi proučavati taj instrument. Došao sam u robnu kuću na odjel instrumenata, bila je 1979. godina koliko se sjećam, i vidio nekoliko predivnih vrlo skupih Gibson gitara. Izgleda da sam imao veliku sreću jer je to bio jedini i zadnji put da su se u robnoj kući mogle kupiti te, po mnogima, najbolje gitare na svijetu. Tada je to meni bilo normalno jer nisam znao koliko su te gitare kvalitetne i koliko je mala vjerojatnost da ih se može legalno kupiti u nekoj robnoj kući. Međutim, sve se poklopilo i ja sam se odlučio za gitaru SG Standard koja je najpoznatija po tome što je svira Angus Young iz grupe AC/DC, a svirao ju je i Frank Zappa. Ta činjenica je bila vrlo važna jer sam odmah u startu svirao na vrlo kvalitetnom instrumentu i mogao nesmetano napredovati”, ispričao je Massimo.

Ulaznice za koncert u prodaji su od danas, 16. travnja. Povoljnije ulaznice za parter u prodaji će biti do 1. svibnja.

Parter/stajanje: 70 kn do 1.5. / 90 kn od 2.5.
Tribine/sjedenje: 130 kn

Ulaznice potražite online putem sustava www.eventim.hr te na svim prodajnim mjestima Eventima.