Dom sportova, Zagreb, 14.02.2014. by Walter

Pogledajte galeriju fotografiju sa Massimo koncerta u Domu sportova za Valentinovo 2014. godine.

Fantastičan Massimo
pred punim Domom sportova!

Zagreb, 15.veljače 2014. – Otvorivši nastup pred punim Domom sportova efektnim laserskim showom u kojem u jednom trenutku „svira“ na laserskim zrakama, Massimo je publiku ostavio bez dana. Nadovezujući uvodni show s izvedbom „Sjaja u tami“ vrlo jasno publici je dao do znanja će ih i ovaj puta dovesti do ekstaze. Tako je i bilo!

Na dan kada slavimo svetog Valentina Massimo je zamolio publiku da više pažnje obrate na problem zlostavljanja žena, te da muškarci svoje šake ostave u džepovima, ali da srca na ispruženom dlanu „poklone“ svojim odabranicama. Odajući svojevrsnu počast svim pripadnicama ljepšeg spola poklonio im je, a što drugo nego glazbu. Pjesme pune ljubavi pokrenule su srca ljudi u dupkom ispunjenoj Velikoj dvorani Doma sportova. S oduševljenjem su pratili više od dva i pol sata Massimova nastupa pjevajući zajedno s najboljim hrvatskim muškim vokalom „Suze nam stale na put“, „Ljubica“, „Ljubav“, „Razlog“, „Krug u žitu“….
U izvedbi pjesme „Iz jednog pogleda“ Massimu se pridružilo više od 70 mladih pjevača okupljenih u zboru Concordia discors. Monumentalnost koju su dali tom trenutku, ostat će upamćena.