Koncert u Zadru 9. svibnja!

_WAL4705Zadar, Športski centar Višnjik, dvorana Krešimir Ćosić
petak, 9. svibnja 2014. u 21 sat

…napravit ćemo najljepšu glazbeno-vizualnu priču i od sveg gušta je dati Zadrankama i Zadranima… (Massimo)

Nakon odlične 2013. godine u kojoj je proslavio 30 godina karijere, održao niz vrhunskih koncerata, pomaknuo produkciju na koncertima za nekoliko stepenica, osvajao vrhove radijskih top lista s pjesmom “Suze nam stale na put“, Massimo je uspješan niz nastavio i u 2014. – rasprodanim koncertima u Zagrebu i Splitu. Pred Massimom i njegovim glazbenicima sada je novi veliki izazov: koncert u dvorani Krešimir Ćosić!

“Kao što svoj glazbeni život dijelim u nekoliko bitnih faza tako je posljednja i možda najuspješnija faza krenula upravo sa snimanjem videa za pjesmu „Iz jednog pogleda“. Već sam snimajući na mulu pored Marexa, ispred oronulog Bagata pa u Muzeju stakla, imao neki dobar osjećaj da će napokon ustrajnost i trud početi vraćati plodove. Iako sam rođen u Puli, Zadrani znaju do koje mjere sam obiteljski vezan za taj grad. Tako da, ustvari, Zadar smatram ishodištem svih najvećih uspjeha. Imajući sve to u vidu, što reći, nego napravit ćemo najljepšu glazbeno-vizualnu priču i od sveg gušta je dati Zadrankama i Zadranima”, kazao je Massimo.

Ulaznice za koncert u prodaji su od danas, 19. ožujka. Znatno povoljnije ulaznice za parter u prodaji će biti do 7. travnja.

Parter/stajanje: 70 kn do 7.4. / 90 kn od 8.4.
Tribine: 130 kn
VIP tribine: 150 kn

Ulaznice potražite online putem sustava www.eventim.hr te na svim prodajnim mjestima Eventima.