Proljeće u Srbiji!

Pjevač Masimo Savić na samom početku proljeća održat’ će srpsku mini turneju koja će obuhvatiti koncerte 20. ožujka u kragujevačkoj Plazi, 21. ožujka u Gradskom kulturnom centru Užice i 23.ožujka u Domu vojske u Nišu.

Masimo namjerava publici u Kragujevcu, Užicu i Nišu prirediti glazbeno putovanje kroz njegovu tri desetljeća dugu uspješnu karijeru, uz mnoštvo hitova – od novijih “Suze nam stale na put”, “Iz jednog pogleda”, “Zar više nema nas” i “Tišina”, do kultnih starih pjesama kao što je “Sjaj u tami”.

“Bit će to izvrsna prilika da ponovo podjelim iskrenu emociju sa mojom publikom u Kragujevcu, Užicu i Nišu. Ljudi tamo sigurno već dobro znaju da moji nastupi nisu odrađivanje posla. Ja proživljavam glazbu. Ne znam što znači ‘pjevaj tako da se štediš'”, poručuje Masimo.

Prošla je godina Massimu bila najuspešnija u karijeri. Zaokružio je tridesetu godišnjicu rada, uz odlične reakcije publike, fantastičnim koncertom u pulskoj Areni. U želji da napravi još jedan korak dalje tradicionalni koncert za Dan zaljubljenih je nedavno u Zagrebu preseljen iz manje Tvornice kulture u veći Dom Sportova, a u Splitu je nastupio u najvećem prostoru do sada u tom gradu, u rasprodanoj maloj dvorani KK Split.

Ulaznice za Masimove koncerte u Kragujevcu, Užicu i Nišu prodaju se preko mreže Eventim i Ticketline.

U Kragujevcu je 1.000 dinara, a na dan koncerta 1.200 dinara. Mogu se kupiti u Domu omladine Kragujevca i u Arena Fun Factory-u.

Karta je za koncert u Užicu u pretprodaji je 800 dinara, a na dan koncerta 1.000 dinara.

Za koncert u Nišu ulaznica za parter košta 1.000 dinara, a za balkon 900 dinara, a prodaja ide i na blagajni Doma vojske, u Vintage shop-u, Music House-u i Energy music shop-u.

Izvor: www.longplay.rs