Odličan interes za BH turneju!

Massimo Zajednicki - B1 FINAL2 (1)
Sve je spremno za bosanskohercegovačku turneju Massima Savića koja će započeti 1. ožujka u Bihaću u dvorani Kulturnog centra, te se nastavlja 5. ožujka u Tuzli u prostoru Bosanskog kulturnog centra, 6. ožujka u Zenici u Bosanskom narodnom pozorištu, a glavni koncert za Dan žena Massimo će održati u Sarajevu, u Domu mladih 8. ožujka 2014.
Massimo će nakon Sarajeva zaključno nastupiti 10. ožujka u Mostaru, u Domu Herceg Stjepan Kosača, a cjelokupnu turneju producira Tomislav Kašljević, uz pokroviteljstvo i partnerstvo grupacije m:tel.
Zanimanje za ovu turneju je zaista veliko, te se očekuju rasprodane dvorane u svim gradovima. Kako Massimo uživa posebno veliku popularnost ženske publike, oduševljenje je još veće jer je kompletna turneja osmišljena u duhu Dana žena!
Massimo, kojeg sve češće nazivaju vladarom radijskog etera jer je u protekloj godini doista obarao rekorde popularnosti na regionalnim muzičkim top listama, sa svojim se pratećim bendom već punom parom priprema za BH turneju. Publici će priuštiti glazbeno putovanje koje predstavlja presjek njegove trideset godina duge uspješne karijere, uz pregršt hitova – od aktualnih „Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“, „Zar više nema nas“ i „Tišina“ s albuma „Dodirni me slučajno“ i „Sunce se ponovo rađa“, do kultnih starih pjesama poput „Sjaj u tami“, a neće izostati ni evergreeni i obrade Sinatre s albuma „Massimo Sings Sinatra“.
Ulaznice za Massimovu turneju u BiH prodaju se na svim blagajnama dvorana i u sustavu www.kupikartu.ba.