Duet s grupom Boa “Pravo vrijeme”

Tijekom rada na novom albumu „Indigo“ grupe Boa, stalno se provlačila priča o sretnim vremenima zagrebačkog „Novog vala“ kada je oko legendarnih „Kavkaza“ i „Zvečke“ vladala neponovljiva kreativna atmosfera. Iz tih promišljanja rodila se ideja o pjesmi koja bi nas mogla vratiti u to „pravo“ vrijeme“.

Kako su u približno isto vrijeme startali grupe Boa i Dorian Gray kao pioniri art-rock pokušaja na ovim prostorima, rodila se i ideja za suradnjom u ovom vremenu pa je Boa ponudila suradnju Massimu koji ju je objeručke prihvatio.

Njihovu zajedničku pjesmu „Pravo vrijeme“ možete poslušati na sljedećem linku:

Obostrano ugodna suradnja pretvorila se u sjajno druženje i uživanje u muziciranju te je Massimo, osim dueta s Mladenom Puljizom, odsvirao i gitaru na još dvije pjesme. Suradnja koja je već sama po sebi zanimljiva, upotpunjena je svjetski priznatim zagrebačkim saksofonistom Igorom Geržinom.

Autori glazbe su Mladen Puljiz i Slavko Remenarić, tekst potpisuje Slavko Remenarić dok su za aranžman bili zaduženi Mladen Malek i Mladen Puljiz, a produkciju je i ovog puta odradio Mladen Malek.