Massimo snimio pjesmu “Vrijeme”

 Ove jeseni predstavljena je nova Massimova pjesma “Vrijeme”. Riječ je o pjesmi koja je snimljena kao naslovna pjesma RTL-ove dramske serije “Tajne”.

U najavnoj špici koriste se instrumentalne dionice pjesme, ali Massimova impresivna interpretacija nije prošla nezapaženo.

Seriji prognoziramo uspjeh, a evo što možete očekivati od pjesme:
„Budući da se produkcija odlučila za klavirski uvod te da pjesma ima klavirski štih ja sam se, jasno, odlučio za mojeg P’Eggyja Martinjaka koji je napisao glazbu i za pjesme ‘Iz jednog pogleda’ i ‘Suze nam stale na put’“, objasnio je Massimo.
I dok P’Eggy potpisuje glazbu, aranžman i produkciju pjesme, autorica teksta je Dea Matas, ujedno i jedna od scenaristica serije ‘Tajne’. Naime, cijelom timu je bila želja napisati pjesmu koja će zaokružiti dramsku seriju i biti njezin nezamjenjiv dio.
Nova dramska serija ‘Tajne’, sa Ksenijom Pajić, Aleksandrom Cvjetkovićem, Filipom Juričićem i Jelenom Jovanovom u glavnim ulogama, krenula je s prikazivanjem na RTL Televiziji. Nastala je u produkciji kuće Fremantle Media, a govori o burnim odnosima dviju obitelji kroz tri generacije, te nas uvodi u priču o ljubavi, osveti i prijateljstvima.
Za pjesmu je snimljen i videspot i to u zelinskom kraju, u selu Nespeš, gdje je snimana i serija! Režija spota povjerena je Frani Mekašu.
Kako je protekla suradnja s RTL Televizijom, otkrio je sam Massimo:
„Mada sam već imao iskustva kao glumac u serijama, ovom suradnjom otvorio mi se jedan skroz novi prostor. Prvi je to puta da snimam naslovnu temu za dramsku seriju i prvi put surađujem s RTL Televizijom. Uvjeti na snimanju videospota potvrdili su moj prvi osjećaj da će to biti jedna divna suradnja. Bio sam okružen profesionalcima, cijela snimateljska ekipa svojim pozitivnim stavom učinila je ovo snimanje izuzetno zabavnim iako nam je vrućina donekle otežavala posao.“

Detaljnije o seriji potražite na: http://www.rtl.hr/