Nina Badrić gošća Massimu u Areni Pula 17.08

Zagreb, 17. srpnja 2013. – Iznimna je čast najaviti da će Nina Badrić biti gošća Massimu na koncertu u pulskoj Areni 17. kolovoza! Nakon što smo sredinom lipnja najavili gostovanje cijenjenog slovenskog kantautora Vlade Kreslina, Massimovim gostima-prijateljima na koncertu pridružit će se i glazbena diva Nina Badrić. Massimo s aktualnim singlom “Suze nam stale na put” i Nina Badrić s “Čežnjom”, vladaju domaćim top listama. Iako dvoje glazbenika surađuju već godinama i snimili su dva dueta, “Stranac u noći” i “Prospi riječi”, za oboje će nastup na pozornici Amfiteatra biti vjerojatno najljepše iskustvo u dugogodišnjoj suradnji, a za Massima je ovaj koncert i kruna ovogodišnjeg obilježavanja 30-godišnje karijere.

VIDIMO SE U ARENI 17.08.! BESPLATAN ULAZ ZA DJECU DO 12 GODINA:

Djeca do 12 godina starosti imaju pravo na besplatan ulaz na koncert, ukoliko su u pratnji roditelja ili druge punoljetne osobe.

ULAZNICE:

Ulaznice potražite na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i putem online sustava www.eventim.hr te u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Maksimirska 16, Varšavska 13 i Branimir centar – kneza Branimira 29).

Cijena ulaznice je 150 kn za parter/stajanje i 170 za tribine/sjedenje.