Ljetna turneja po jadranskim tvrđavama

Kako bi svojoj publici priredio poseban koncertni doživljaj Massimo je za ljetnu turneju izabrao najljepše pozornice na Jadranu. Tako u petak, 27. srpnja izlazi na šibensku tvrđavu sv. Mihovila.
U Šibeniku se događala hrvatska glazbena povijest i još uvijek se događa. Šibenska je publika navikla odabirati ono što im najviše odgovara i njihovi kriteriji su uvijek bili vrlo visoki, tako da se stvarno osjećam počašćeno što ću nastupiti na Tvrđavi sv. Mihovila – izjavio je Massimo o početku svoje ljetne turneje.
Nakon nastupa u Krešimirovom gradu Massima očekuje večer za pamćenje u još jednoj predivnoj tvrđavi – pulskom Kaštelu u utorak, 14. kolovoza. Tri dana kasnije, u petak 17. kolovoza, u nezaboravnom provodu pod zvjezdanim nebom uživat će publika u Opatiji na tamošnjoj Ljetnoj pozornici.

Do početka ljetne turneje Massimo će vrijedno raditi i na novim materijalima, pa uskoro možemo očekivati i vijesti o izdavanju novog albuma. Na novom albumu s Massimom surađuje već provjerena ekipa – Nikša Bratoš, Ivan Popeskić, ali obožavatelje će iznenaditi i neka nova imena. A do tada uživamo u singlu koji je objavio u suradnji s grupom Vatra “Nama se nikud ne žuri”. Pjesma već tjednima ne silazi s vrha glazbenih ljestvica, a njezina live izvedba u splitskoj Spaladium Areni bila je vrhunac te maestralne večeri.

Najpovoljnije ulaznice za koncert u Šibeniku u prodaji su do 31. svibnja, a za koncerte u Puli i Opatiji do 15. lipnja. A s obzirom na odličnu prodaju prvog kontigenta ulaznica sve obožavatelje savjetujemo da si što prije osiguraju svoje primjerke. Vidimo se u srpnju i kolovozu, a da ljetna turneja bude zaista posebna pobrinuti će se pokrovitelj Stella Artois.
Za sve dodatne informacije o događajima, posjetite Massimovu službenu Facebook stranicu.
https://www.facebook.com/MassimoOfficial/

Odgovori