Dodan novi koncert u Sava Centru!

Massimo rasprodao Sava Centar, drugi koncert u subotu 23.12.

“Dirnut sam činjenicom da broj moje publike iz godine u godinu raste, jer morate znati da ja ne pjevam za široke narodne mase, već uži, rafinirani krug ljudi”

Koncerti u Sava Centru kao vrhunac turneje po Srbiji koja obuhvaća još tri grada i četiri koncerta!

Za nešto više od mjesec dana nakon zakazivanja koncerta, Massimo je uspio rasprodati Sava centar! Karata za koncert 22. decembra više nema, ali će se zbog velikog interesa održati još jedan, dan kasnije, 23. decembra. Massimo će sa svojim bendom još jednom obradovati publiku dvosatnim glazbenim putovanjem. Jedan od najvećih beogradskih koncertnih prostora, koji je kroz svoju povijest ugostio mnoge čuvene muzičare, dva dana zaredom u prosincu bit će u znaku brojnih velikih hitova ovog umjetnika koji je prevalio 30 godina glazbenog rada.

“Imao sam sreću da za moje koncerte beogradska publika uvijek traži kartu više i da naši susreti uvijek budu posebno emotivni. Davao sam im maksimum svojih mogućnosti i publika je to uvijek znala prepoznati i nagraditi.
Ovoga puta nagradili su me još više! Preostalo je mjesec dana do zakazanog koncerta u Sava centru, a karata više nema. Zato, zakazujemo novi koncertni datum 23.12. na istom mjestu .”

Ovaj nastup će biti vrhunac turneje po Srbiji koja obuhvaća još tri grada i četiri koncerta: 24.11. Niš, 25.11. Čačak, 26. i 27.11. Kragujevac. Koncerti u Čačku i Kragujevcu su takođe rasprodani, dok je u Nišu ostalo jos malo ulaznica koje su, za sve koncerte, u prodaji preko Eventim mreže.

Nakon hvaljenog albuma “1 dan ljubavi” Massimo je pesmom “1000 ljudi” i aktualnim singlom “Neka ti plove brodovi” najavio rad na novom studijskom albumu.
Ovaj nadareni pjevač puno je puta punio Sava centar, a poznato je da su njegovi koncerti rasprodani danima unaprijed. Svaki Massimov koncert je poseban i inovativan događaj koji pomera granice, kako kreativne tako i produkcijske.


“Dirnut sam činjenicom da broj moje publike iz godine u godinu raste, jer morate znati da ja ne pjevam za široke narodne mase, već uži, rafinirani krug ljudi.
Mislim da su zaslužili da im moj bend i ja priredimo neko glazbeno iznenađenje, ali još neću odavati o čemu se radi.”

Nove pesme i koncerti, s naglaskom na vrhunski nivo muziciranja, uvek su bili Massimov podsticaj da potraži neke nove maksimume i ispiše još uspešnija poglavlja u biografiji.